Az élelmiszer- és italgyártók nagy energiafelhasználónak minősülnek – valójában ők a negyedik legnagyobb ipari energiafelhasználók az országban.
Ha kevesebb energiát használ fel a hagyományos fosszilis üzemanyagokból, akkor alacsonyabb lesz a szén-dioxid-kibocsátás, vagyis a vállalkozása felkészültebben tekinthet a jövőben ezzel kapcsolatban várható szigorúbb szabályozások elé. Általános szándék, hogy ne pazaroljunk semmit – tehát a tőkét se.
Ez a tanulmány azt vizsgálja, hogy a CHP és az energiagazdálkodási megoldások hogyan ösztönözhetik még hatékonyabban a vállalkozását.
Olvassa el fehér könyvünket, hogy többet tudjon meg arról, hogyan csökkentheti szén-dioxid-terhelését
Iratkozzon fel havi hírleveleinkre:
Az adatok megadásával Ön beleegyezik abba, hogy a Centrica Business Solutions az Ön személyes adatait az Adatvédelmi szabályzatban leírtak szerint kezelje. A Centrica Business Solutions hírlevelet és egyéb, általunk relevánsnak ítélt marketinganyagot küld Önnek rendszeresen. A tőlünk érkező kommunikációt Ön bármikor lemondhatja.